Naujienos

Investavome į tvarų cemento transportavimo sprendimą

Pasak mūsų terminalo direktoriaus Juliaus Kiršio, cemento konteinerių gabenimas geležinkeliais yra realus žingsnis tvarumo link, kuris prisidės prie kelių spūsčių mažinimo, nes mažės sunkiojo kelių transporto srautas. Šis cemento transportavimo būdas leis užtikrinti nepertraukiamą krovinio pristatymą ilgalaikiam partneriui "Heidelberg Materials Lietuva Cementas" iš mūsų terminalo į intermodalinius terminalus Kaune ir Vilniuje.
 
Mūsų terminale pirmenybė teikiame tvariai veiklai, o šis naujas krovinio pristatymo sprendimas ne tik padidins efektyvumą, bet ir padės mažinti anglies dioksido išmetimus, taip kasmet sutaupant 345 tonas išmetamo CO2.
 
Nuolat stengiamės gerinti paslaugų kokybę ir prisitaikyti prie kliento poreikių. Ši iniciatyva - dar vienas žingsnis ekologiškesnės ir šviesesnės ateities link.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite "Privatumo politikoje".

Sutinku
X