Naujienos

Mūsų 2024 metų pirmas krovos pusmetis – rekordinis

Per sausį - birželį terminale perkrovėme daugiau kaip 700 tūkst. t. įvairių krovinių, tai yra 33 proc. daugiau lyginant su tuo pačiu laikotarpiu 2023 m.
 
“Nuoseklios investicijos į technikos atnaujinimą, sandėliavimo plotų didinimą, paslaugų spektro plėtimas įsiklausant į kintančius klientų poreikius, visa tai ir lėmė ypatingai sėkmingus krovos rezultatus. Nors signalų iš rinkos apie lėtai atsigaunančią ekonomiką girdime nemažai, tuo pačiu stebime apvalios medienos paklausos Skandinavijos rinkose atsigavimą. "Puse lūpų" kalbama ir apie gerą 2024 m. grūdų derlių, tad viliamės, kad krovos apimtys iki metų pabaigos išsilaikys panašiame lygyje“, - sako mūsų direktorius Julius Kiršis.
 
Pagrindiniai 2024 – ųjų 6 mėnesių krovos rodikliai:
  • Perkrovėme - 700 tūkst. tonų įvairių krovinių - 33 proc. daugiau nei 2023 tuo pačiu laikotarpiu;
  • Apvalios medienos krovėme - 250 tūkst. tonų - 46 proc. daugiau nei per 6 mėn. 2023 m.;
  • Perkrovėme 450 tūkst. tonų birių / suverstinių krovinių, kas sudaro 27 proc. daugiau nei tuo pačiu metu 2023 m. laikotarpiu;
  • Aptarnavome 141 laivą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite "Privatumo politikoje".

Sutinku
X